Formaruha gyártás

TÖRTÉNETÜNK

Cégünk évek óta formaruha gyártással is foglalkozik neves cégek számára. Minden megbízható cég számára fontos az egységes, bizalmat gerjesztő megjelenés. A Thomas Jeans csapata ebben is segítséget tud nyújtani legyen az egy általánosabb elképzelés vagy egyedi tervezésű munkaruha.

Szeretjük a kihívást és a különleges megrendeléseket is. Nagy megrendeléseket gyorsan, megbízhatóan és rugalmasan tudunk legyártani hiszen Magyarországon tervezzük, szerezzük be a szükséges anyagokat és gyártjuk a megrendeléseket.

Dolgoztunk már cirkusznak, éttermeknek, szállodáknak, telekomunikációs cégeknek, közlekedési vállalatoknak is, de készítettünk már ruhákat filmforgatásra vagy színház számára is.

CSV_7728-ConvertImage

Referenciánk

Vodafone Hungary

Mi látjuk el munkaruházattal a Vodafone-t országos szinten. Az elegáns szetteket 8 évig gyártottuk a cég számára majd a nemrég történt stílusváltás után a beszerzésről gondoskodunk így immáron 10 éve ápolunk megbízható kapcsolatot.

Ofotért és Vison Express

Az egységes megjelenést biztosítjuk mind a két üzlethálózat számára. Fekete farmer és vászon nadrágokat gyártunk a cégeknek egyedi hímzéssel díszítve.

Zsidai Group

Az egyik legösszetettebb étterem hálózat, akikkel van szerencsénk dolgozni. A Zsidai Group minden egyes étterme más és más tematikájú így a kreatív csapatukkal együttműködve álmodjuk meg és hozzuk létre a különböző éttermek formaruházatát. Az egyik utolsó projektünk során a MOM Parkban található étteremben farmer ing és nadrág kombinációt gyártottunk szegecselt köténnyel.

József Attila színház

A Pápanő című előadás bizonyos darabjait mi készítettük. Ez a project nagyon különleges és  izgalmas volt, ahogy a rajzok alapján életre keltek színdarabban látható jelmezek.

DOLGOZTUNK MÁR

TRANS ORG

A rendezvényszervező cég számára sokszor gyártottunk már hosszú nadrágot, pólót, pulóvert és sapkát.

CONTINES

Ennek az építőipari vállalatnak teljes munkaruházatot gyártottunk extra kiegészítőkkel, mint akesztyű és a sapka.

RTL KLUB – Jófiúk

A sorozatban látható csendőr és kovács ruhát mi gyártottuk a sorozat számára.

ELMŰ/ÉMÁSZ

A cég számára téli és nyári nadrágokat készítettünk egyedi megrendelés alapján.

Philip Morris

A cég számára téli és nyári nadrágokat gyártottunk egyedi hímzéssel.

GYSEV

Zöld színű teljes munkaruházatot gyártottunk ami dzsekit, nadrágot és pólót foglal magába.