Ki lett a Thomas Jeans zenekara?

Sokszor említettük már, hogy 2016 a fejlődés és megújulás éve nálunk. Ennek egyik meghatározó lépését szeretnénk bemutatni, ami teljesen új irányt mutat nekünk is!

2016-os projektünk része egy feltörekvő, új zenekar támogatása, aminek feltétele csupán annyi volt, hogy kezdő, fiatal, magyar banda legyen. A mi zenei elképzelésünk pedig, hogy hozzánk, egy sportosan elegáns márkához illő stílust képviseljenek. A döntés nehéz volt, mégis egyértelmű. Rengeteg csapatot ismerhettünk meg, fantasztikus zenészeket és dalokat. A történet kezdete röviden ennyi.

Miért pont Őket választottuk? Erre a kérdésre szolgáljon válaszként egy, a zenekar vezetőjétől származó gondolat: „Fontosnak tartom, hogy egy zenész energiát közvetítsen, mikor előad. Egy koncert erről szól, így lehet igazán átadni egy alkotást. Én akkor tudok jól énekelni, ha a színpadon újra és újra átélem azt a témát, amiről a dal szól. Kell, hogy legyen mondanivalója a számainknak, de azért három nap után is tudd őket a kádban fekve dúdolni.” Minket ez a hozzáállás és energia fogott meg. Szeretnénk velük örülni és nevetni, korszakokat átélni, dúdolni, remélni és fejlődni! Mindeközben támogatni, bátorítani őket és szurkolni Nekik. Kíváncsiak vagytok már, hogy kikre esett a választás? Lássuk hát!

Bemutatjuk Nektek a kedvenc, új bandánkat:

Fangler's

Tagok:

K. Fangler Péter

Szabó Zoltán

Bécsy Bence

Verók András

Heller Péter

 

Szívesen megismernéd őket és munkásságukat?

Kövesd őket facebook-on: https://www.facebook.com/fanglers/timeline

Instagramon:  Instafanglers